Gjennomført jentekveld på Nova kino

selfiePå Nova kino onsdag 30.mai ble det arrangert jentekveld, med vorspiel før førpremiere på filmen The Other Woman. Vorspielet startet klokken åtte, og da var det allerede lange køer på den røde løperen. Det var høy partyfaktor med høy musikk, kjekke bartendere og bobler i glasset. I tillegg så var det hårstylister og make-up artister som hadde egne stands slik at de jentene som ønsket å bli fikset skulle få lov til det. Det ble en gjennomført jentekveld med andre ord. Gjestene virket svært fornøyde med kvelden.

stylet Vilde Stenhaug var en av jentene som fikk ordnet håret hos en av stylistene. Hun forteller at hun synes det var superkult med styling og at hun ser frem til filmen, men at det var vorspielet som gjorde det ekstra stas å komme på jentekvelden. Hun oppsummerer vorspielet som en vellykket jentekveld. Hun legger ikke skjul på at det er muligheter for at det blir en bytur senere på kvelden, på grunn av den gode stemningen.

make-upYngvild Næss Trøan ble sminket under jentekvelden og synes at det var helt herlig med styling og drikke til en overraskende lav pris. Hun hadde kjøpt billett på dagen og fikk gode tips av make-up artisten. Hun oppsummerer vorspielet som veldig bra.

 

 

Skrevet av Silje Madeleine Aalberg
Foto og redigering av Siri Andresen

Kommentarfunksjonen er stengt.